Taurus Striker Mini

Taurus Striker Mini

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2018. 10. 23.): 39 429 Ft

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Taurus termékek: Taurus Takarító robot

Termékleírás
Típus Robotporszívó
Dokkoló állomás Nincs
Zajszint 63 dB

Por tárolás

Portartály űrtartalma 0.3 l

Akkumulátor

Üzemidő 75 perc
Töltési idő 4 óra

Méretek

Méret 235 x 70 x 235 mm
Súly 1.2 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Taurus Striker Mini automata robot porszívó
A termékek technológiai háttere, kivitelezése, működési elvei, illetve az a tény, hogy a legszigorúbb minőségi elvárásokat is túlszárnyalja, biztosítja a minden igényt kielégítő használatot és a termék hosszú élettartamát.
Alkatrészek: 
​- Por tartály rekesz fedele- Be / ki kapcsoló gomb- Elektromos töltő csatlakozó- Az akkumulátor töltés alatt / akku feltöltött jelzőlámpa- Akkumulátor lemerülését jelző lámpa- Anti-karcolás védelem szalag- Elülső érzékelő- Akkumulátor tartó fedele- Kerekek- Szívófej- Ütközés érzékelő- Oldalsó kefék- Elektromos áram adapter- Akkumulátor- Porgyűjtő doboz- Szűrő- Porgűjtő doboz fedele- Mop- Mop kiemelő tartó- Mop rögzítők- Mop kiemelő tartó fogak ( opcionális )- Oldalsó kefe tartó- Ütközés érzékelők
Biztonsági előírások és figyelmeztetések:
A készülék első használatát megelőzően olvassa el figyelmesen a következő utasításokat és tartsa meg későbbi használatra. A használati utasítások helytelen alkalmazása, illetve be nem tartása balesetet okozhat.
Elektronikai biztonsági előírások:
- Ne használja a készüléket, ha a tápkábel vagy a tápcsatlakozó sérült. - Mielőtt az elektromos hálózathoz csatlakoztatja a készüléket, győződjön meg arról, hogy a műszaki adatok cimkéjén feltüntetett értékek azonos feszültségűek és frekvenciájúak az elektromos hálózattal. - Csatlakoztassa a készüléket egy minimum 10 amperes ellenállású földelt konnektorba. - A készülék tápcsatlakozójának tökéletesen illeszkednie kell a csatlakozóaljzathoz. Ne alakítsa át a tápcsatlakozót. Ne használjon csatlakozó adaptert. - Ne használja vagy tárolja a szabadban a készüléket. - Ne hagyja kint a készüléket esőben vagy tegye ki nedvességnek. Ha víz kerül a készülékbe, az megnöveli az áram ütés kockázatát. - Ha a készülék burkolata bárhol eltörik, azonnal válassza le a készüléket az elektromos hálózatról, hogy megelőzze az áramütés kockázatát. - Ne használja a készüléket, ha az a földre esett, ha sérülések láthatóak a burkolaton, vagy ha szivárog a készülék. - Ne húzza túlságosan erősen az elektromos vezetéket. Soha ne az eletromos vezetéknél fogva emelje fel, tartsa a készüléket, vagy huzza ki a csatlakozót. - Ellenőrizze a tápkábel állapotát. A sérült vagy összegubancolódott kábelek megnövelik az áramütés kockázatát. - Ne nyúljon vizes kézzel a tápcsatlakozóhoz.   Használat és karbantartás:
- Ne használja a készüléket, ha a tartozékok vagy az alkatrészek nincsenek a megfelelő módon a helyükre rögzítve. - Ne használj a készüléket víz vagy más folyadék felszívására. - Ne használja a készüléket, ha a be- és kikapcsoló gomb nem működik. - Ne távolítsa el a készülék kerekeit. - Ne erőltesse túl a készülék teljesítőképességét. - Kösse le a készüléket az elektromos hálózatról, ha már nem használja, tisztítás, bármilyen igazítás, akkumlátor vagy tartozék csere előtt. - Ez a készülék kizárólag háztartási használatra alkalmas, kereskedelmi, illetve ipari használatra nem. - Ez a készülék nem játék. Ügyeljenek, hogy gyerekek ne játszanak a készülékkel. A készüléket felnőtt használatra szánták. Győződjön meg arról, hogy gyermek, korlátozott fizikai, mentális, vagy érzékelési képességű, továbbá a készülék használatában nem jártas személy nem működtetheti a készüléket. - A készüléket úgy tárolja, hogy gyermek, illetve korlátozott fizikai, mentális vagy érzékelési képességű személy nem tudja elérni. - Győződjön meg arról, hogy por, kosz vagy egyéb idegen anyag nem tömíti el a levegőkiömlő védőrácsát a készüléken. - Sohase porszívózzon fel forró vagy éles tárgyakat (cigaretta csikket, parazsat, szöget, etc. ). - A gyártó nem vállal semmilyen kötelezettséget, illetve garanciát a helytelen vagy nem rendeltetésszerű használat miatt bekövetkezett esetleges károkért.
Biztonság:
- Kerülni kell minden érintkezést a folyadék , ami kell szabadítani az akkumulátorból . Ha szembe kerül, mossa meg alaposan , és orvoshoz kell fordulni . A folyadék ömlött az akkumulátor okozhat irritációt vagy égési sérülést okozhat.
Használata és karbantartása:
- Teljesen tekerje a készülék tápkábelét minden használat előtt. - Ne használja a készüléket, ha a tartozékokat vagy alkatrészeket nem erősítettek egymáshoz megfelelően. - Ne használja a készüléket, ha a ki / be kapcsoló nem működik. - Ne mozgassa a készüléket használat közben. - Ne erőltesse a készülék munkáját kapacitását. - Vegye ki az elemeket a készülékből , ha nem használja egy ideig . - Húzza ki az akkumulátor töltőt a konnektorból , ha nem használja , és még azelőtt, hogy bármilyen tisztítási feladathoz. - A készülék kizárólag háztartási használatra , nem szakmai vagy ipari felhasználásra. - A készülék nem játékszer . Vigyázni kell a gyerekekre , hogy ne játsszanak a készülékkel. - Ez a készülék a felnőtt használatra. Győződjön meg arról, hogy ez a termék nem használja a fogyatékkal élők , a gyermekek vagy az emberek fel nem használt. hogy a kezelése . - A készüléket úgy kell elzárva a gyermekek és / vagy a fogyatékkal élők . - Soha ne szívjon fel forró vagy éles tárgyakat ( cigaretta csikk, hamu , szögek , stb. )- Ne nyissa ki az akkumulátor / ok semmilyen körülmények között . - Ne zárja rövidre az akkumulátor pólusait , mert ez okozhat robbanást vagy tüzet okozhat. - Az akkumulátor / ok kell tárolni hőmérsékleten éri el a 40 ° C-on- Töltse fel az akkumulátort / ek csak a töltőt a gyártó . A töltő, amely alkalmas egy típusú akkumulátor okozhat robbanást vagy tüzet okozhat , ha használják más akkumulátor / ok . - A készüléket csak az akkumulátor / ek , amelyek már kifejezetten . Tilos minden olyan más elem / ek s okozhat robbanást vagy tüzet okozhat.
Javítás:
- A készülék javítását csak szakember végezheti, és csak eredeti alkatrészeket és kiegészítőkkel helyettesíthet/pótolhatja a meglévő alkatrészek / kiegészítők. - A használati utasításban leírtak be nem tartása vagy a termék nem rendelésszerű használatából adódó bármilyen felmerülő problémáért a gyártó semmilyen felelősséget sem vállal és a garancia érvényét veszti.
Aktiválás:
Az akkumulátor töltése:
FIGYELEM: Az új akkumulátor nincs feltöltve, ezért első használat előtt mindenképpen töltse fel.
- Az akkumulátort szobahőmérsékleten (4 és 40 ° C-on) töltse- Csatlakoztassa az akkumulátort az elektromos hálózathoz. - A töltés során az akkumulátor töltése / akkumulátor -jelző lámpa villogni kezd . Ha az akkumulátor teljesen fel van töltve , az akkumulátor töltés / feltöltött akkumulátor jelzőfény zöldre vált. - Körülbelül 4 óra szükséges az akkumulátor teljes feltöltéséhez. ÜGYELJEN arra, hogy  soha ne töltse túl.
Az akkumulátor összeszerelés:
FIGYELEM: Az akkumulátor szerelése közben, soha ne érintse meg mindkét pólus ugyanabban az időben, mert ez részleges kisülést okozhat, ami befolyásolja az akkumulátor élettartamát.
- Ellenőrizze, hogy a ki / bekapcsoló a " 0" állásba van mielőtt aktiválja az akkumulátor. - Vegye le az akkumulátor fedelét. - Helyezze az akkumulátort az akkumulátortartó rekeszbe, ügyelve a polaritásra - Zárja le az akkumulátor fedelét.
Az oldalsó kefék összeszerelése:
Helyezze az oldalsó kefét az oldalsó kefe tartóba. Addig nyomja amíg egy kattanást nem hall.  
A  mop összeszerelése:
Illessze be a mop széleit tartó alján található műanyag kapcsokba Fordítsa vissza a tartót, hogy a mop a padló felé legyen Ha mop nélkül szeretné használni a robotot vegye le a mop tartót.
Használati utasítás:
Használat előtt:
Mielőtt először használja a terméket, akkor fontos, hogy megbizonyosodjon, róla az akkumulátor teljesen fel van töltve.
Használata:
1. Kapcsolja ki a készüléket a BE / KI kapcsológomb segítségével. 2. A készülék elkezd működni automatikusan, amíg az akkumulátor le nem merül. 3. Mialatt a készülék működik az akkumulátor töltése / feltöltött akkumulátor és az akkumulátor lemerülését jelző lámpa felváltva villog. 3. Ha az akkumulátor töltése alacsony, a piros jelző lámpa kigyullad. 4. Ha a tartály tele, a lámpa kigyullad, és a tartályt ki kell üríteni. 5. Mielőtt szőnyegen vagy bármilyen más kárpiton használja a porszívót, mindenképpen vegye le a mop tartót. 6. Használat közben a robot egy sötét felületen állítsa a magasságot érzékelők 2 vagy 3-as helyzetben.   Használat után:
Kapcsolja ki a készüléket, az BE / KI kapcsológomb segítségével.
Tisztítás:
Húzza ki a készüléket a hálózatról és hagyja kihűlni, mielőtt bármilyen tisztítási feladathoz hozzákezd.
Húzza ki a töltőt a hálózatból és hagyja kihűlni, mielőtt vállalkozás bármilyen tisztítási feladathoz és  vegye ki az akkumulátort , mielőtt bármilyen tisztítási műveletbe  belekezd.
Tegyen néhány csepp mosogatószert egy nedves ruhára és tisztítsa meg a majd szárítsa meg.
SOHA ne használjon oldószert, vagy olyan termékeket amely maróhatásúak (mint a pl. fehérítő)  készülék tisztítására .
SOHA ne engedje, hogy víz vagy más folyadék kerüljön a szellőzőnyílásokba, ezzel is megakadályozva, hogy a készülék a belső alkatészei sérüljenek.
SOHA ne merítse a készüléket vízbe vagy más folyadékba és SOHA ne helyezze folyó víz alá.
SOHA  ne merítse a csatlakozót vízbe vagy más folyadékba , vagy helyezze folyó víz alá .
A portartály doboz ürítés:
Ürítse ki a porgyűjtő dobozt minden használat után. Nyissa ki a doboz fedelét.  Húzza ki a porgyűjtő dobozt a készülékből . Nyissa ki a doboz fedelét, és ürítse a tartalmát a megfelelő kuka. Ellenőrizze a porgyűjtő doboz szűrőjét  és cserélje ki ha szükséges. Zárja le a doboz fedelét. Helyezze vissza a porvédő dobozt a készülékbe.
A szűrő csere:
Javasoljuk, hogy a porgyűjtő doboz szűrőjét min.  három havonta cserélje.
A szűrök eltávolítása :
Nyissa ki a doboz fedelét. Húzza ki a porgyűjtő dobozt a készülékből . Nyissa ki a doboz fedelét, és ürítse a tartalmát a megfelelő kuka. Szerelje ki a szűrőt  a fenti utasítások fordított sorrendben.
Az oldalkefék cseréje:
Vegyük le a oldalkeféket. Addig húzza a kefe sötéit, amíg el nem válik az oldalkefe tartólyához.  Az oldalkefék visszahelyezéséhez, kövesse a  fenti utasításokat fordított sorrendben.
Kiegészítők:
A szükséges kiegészítőket (pl. szűrők) mindig keresse a hivatalos forgalmazónál. Mindig eredeti kiegészítőket használjon .
  Probléma Probléma oka Megoldás 1 Az alacsony akkumulátor töltöttséget  jelző lámpa világít. Az akkumulátor hamarosan lemerül A készülék meg lett emelve Töltse fel az akkumulátort. 2 A robot nem akar elindulni A Ki/Be kapcsoló gomb 0állásban van. A por gyűjtő doboz szűrője megtelt Kapcsolja be a Ki/Be kapcsoló gombbal. Cserélje ki a por gyűjtő doboz szűrőjét 3 Az akkumulátor feltöltött kijelző folyamatosan villog 48 órával az aktiválás után is Megszakították a töltési folyamatot, így a készülék nem töltötte fel magát megfelelően. Ismételje meg a töltést. 4 Az oldalsó kefék eldeformálódtak.   Elhasználódtak Vegye le az oldalsó keféket és áztassa őket a forró vízben, hogy visszaszerezzék az eredeti formája. 5 A robot nem indul el. . Az akkumulátort nem megfelelően lett felszerelve. Az akkumulátor töltötsége túl alacsony. Helyezze be az akkumulátort újra. Töltse fel az akkumulátorokat 6 A készülék csak megy körbe-körbe, és soha nem egyenesen . Lehet, hogy probléma van a kerekekkel. Forduljon a hivatalos márka szervizhez, és kérje a javítást  7 Az készülék első használatakor, az irányítása alacsonyabb a normálisan. Az akkumulátor nem teljesen lett feltöltve. Ismételje meg a töltést. 8 A készülék hátrafelé mozog bekapcsolást követően The appliance is on a coloured surface (low reflection of the light against the surface) Állítsa a magasságot érzékelő 2 vagy 3 pozicíóba (10. ábra)
Bármilyen üzemzavar vagy probléma esetén, keresse, garancia lapon feltüntet telefonszámon a hivatalos szerviz ügyfélszolgálatát!  SOHA ne kísérelje meg szétszerelni vagy megjavítani  a terméket, mert ez veszélyes lehet és azonnal elveszíti a garanciáját.
Ha a hálózati kábel megsérült, ki kell cserélni! 
Rendellenességek és javítás:
Vigye a készüléket egy hivatalos háztartási cikkeket javító szervizbe, ha probléma lép fel. Ne próbálja meg szétszedni és megjavítani szakmai segítség nélkül, mivel az veszélyes lehet.
Abban az esetben, ha a készülék elromlott, hívja a garancia papíron feltüntetett ügyfélszolgálati telefonszámot. Ne próbálja meg szétszedni és megjavítani szakmai segítség nélkül, mivel az veszélyes lehet.
Ha az elektromos hálózathoz való csatlakozás sérült, azt ki kell cserélni és úgy kell cselekednie, mint amikor más egyéb alkatrész sérül. A termék hulladékba helyezése és újrafelhasználhatóságaWEEE - Elektromos és elektronikus berendezések hulladékaiÉrvényes az Európai Unióban és más olyan európai országokban, ahol szelektív hulladékkezelés működik. A csomagolóanyagok a tárolási, osztályozási és újrafelhasználási rendszernek megfelelnek. Amennyiben ki Így is ismerheti: StrikerMini

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.