Princess 339000 Deluxe

Princess 339000 Deluxe

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Princess termékek: Princess Takarító robot

Seebest C565 Takarító robot 118 666 Ft Seebest C565 Cleanmate QQ-6S Takarító robot 109 990 Ft Cleanmate QQ-6S Cleanmate QQ-6 Takarító robot 104 990 Ft Cleanmate QQ-6 Electrolux PI91-5 Takarító robot 170 250 Ft Electrolux PI91-5
Termékleírás
Típus Robotporszívó
Dokkoló állomás Van

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Robot porszívó mobil alkalmazás által vezérelhető. Princess 339000 Deluxe Wifi van egy térképkészítési technológiával a szobáknál Számos intelligens érzékelőkkel rendelkezik, így nem zuhan le a lépcsőn vagy nem ütközik falba. Két szűrő, beleértve a a mosható HEPA szűrőt. Alacsony akkufeszültség esetén, visszatér a töltő dokkba.

Princess 339000 Deluxe Wifi kulcs tulajdonságok
Szobák térképkészítésének módja
Intelligens érzékelő
Mobilalkalmazáson keresztüli vezérlés
Nagy szívóerő

Princess 339000 Deluxe Wifi szabályozza a térképkészítési technológiát
Térképkezelési technológia Princess 339000 Deluxe Wifi robotporszívó kiválasztja az optimális takarítási útvonalat. Érzékeli a szobát és megtanulja az elrendezést, tehát takarítás közben a leghatékonyabb útvonalat választja ki, amit csak lehetséges.

Problémamentes működés intelligens szenzorokkal
Princess 339000 Deluxe Wifi észleli az éleket, a szék lábát és a nagy dolgokat, és hatékonyan elkerüli. Küszöbök és a magasabb szőnyegek már nem probléma. Ezeknek az érzékelőknek köszönhetően nem zuhan le a lépcsőn, , vagy nem ütközik a falba.

Élj az intelligens otthonban
Princess 339000 Deluxe Wifi porszívó a PRO sorozatból Homewizard szoftverét használja. Különböző smart készüléket támogat az okos telefonod segítségével, így könnyen beállítható. Köszönettel a mobil alkalmazásnak Princess 339000 Deluxe Wifi porszívó elindítható, ha nem vagy otthon vagy ellenőrizheted a tisztítás folyamatát.

Princess 339000 Deluxe Wifi kemény padlón porszívóz
Princess 339000 Deluxe Wifi porszívó magas szívó kapacitással rendelkezik és három különböző beállítással – lágy, közepes és kemény padlóra. Ezenkívül korlátozza a zajt. Princess Deluxe Wifi 339000 porszívó két különböző kefével lett ellátva lágy és kemény padlóhoz, így teljes mértékben alkalmazkodik a porszívózott felülethez.

A szoba térkép készítési technológia az optimális takarítási útvonalhoz
A telefonon nyomon követhető a porszívózás és a takarítás folyamata, vagy éppen nem akadt el valahol a porszívó!
Intelligens érzékelő az élek, a lépcsők és a nagy objektumok felismeréséhez
Tökéletesen kezeli a szőnyegeket és a küszöböket 2 cm-ig
Alacsony akkufeszültség esetén, visszatér a töltő dokkba
Nagy szívóerő
3 beállítás – a lágy, közepes és kemény padlókhoz
Két szűrő, beleértve a HEPA szűrőt, elegendő kivenni és leöblíteni
PRO sorozat lehetővé teszi az okos eszköz összekapcsolását az okostelefonnal



Így is ismerheti: 339000Deluxe

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.