ETA 5225 Raggio

ETA 5225 Raggio

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2022-12-05): 170990.00

További termékek a kategóriából

További ETA termékek: ETA Takarító robot

Seebest C565 Takarító robot 118 666 Ft Seebest C565 Cleanmate QQ-6S Takarító robot 109 990 Ft Cleanmate QQ-6S Cleanmate QQ-6 Takarító robot 104 990 Ft Cleanmate QQ-6 Electrolux PI91-5 Takarító robot 170 250 Ft Electrolux PI91-5

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Ugrás a termék adatlapjára »

Az ETA Raggio robotporszívó nem csak porszívóz, de fel is törli padlóját. A lézeres technológiájának köszönhetően tökéletesen tájékozódik a térben, és okos alkalmazásának segítségével könnyedén távolról is vezérelheti. (ingyenesen letölthető iOS vagy Android készülékére)

Készen áll a tisztításra

Az okos alkalmazásnak köszönhetően előre beállíthatja és megtervezheti nem csak a takarítás idejét, de annak zónáját is, így mire hazaér, az ETA Raggio-nak köszönhetően tiszta padló várja majd.

Ezenkívül a Raggio porszívó nemcsak a takarításról gondoskodik, de porszívózás után automatikusan visszatalál a töltőállomására is, illetve, ha karbantartásra van szüksége jelzi azt.

Takarítás okosan

Az intelligens ETA RAGGIO alkalmazással kezébe veheti a porszívózás irányítását. Az alkalmazás INGYEN letölthető az Apple Store-ból (iOS operációs rendszerhez) vagy a Google Play-ről (Android operációs rendszerhez). Telepítése egyszerű bármely okoseszközére. Az alkalmazás az otthoni Wifi hálózaton keresztül kommunikál a porszívóval.

Mit tud az ETA RAGGIO intelligens alkalmazás?

• Intelligens tisztítás tervezése – napok, órák és zónák beállítása
• Legfeljebb 10 tisztítási zóna és tiltott zóna meghatározása
• Térkép készítése a tisztítandó területről
• Távvezérlés otthonán kívül
• A porszívó jelenlegi állapotának és mozgásának figyelemmel kísérése, beleértve az előzményeket is
• Akár 10 felhasználói fiók létrehozása
• Tisztítási mód kiválasztása: automatikus, zóna és helyi
• Hibadiagnosztika
• Kézi irányítás lehetősége
• Ne ZAVARJ funkció
• Szívóteljesítmény beállítása (3 szint)
• Karbantartás figyelmeztetés

Ellenőrzi a teret

Az ETA Raggio porszívó azonnal felméri otthonát. Lézerérzékelő segítségével teljes 360 ° -os beolvasással méri fel a szobát, így pontosan tudja, hogy mely területeken kell porszívóznia. Az ÜTKÖZÉS ELLENI VÉDELEM funkció segítségével az érzékelők érintkezés nélküli akadályokat könnyen észlelik, így a porszívó finom mozgását eredményezik. A SMART TECHNOLOGY intelligens érzékelői biztosítják, hogy ne kelljen aggódnia, hogy a robot leesik a lépcsőről. A küszöbök sem jelentenek kihívást a számára 1,5 cm magasságig, illetve kompakt méretének köszönhetően a bútor alatti rések sem okoznak gondot a számára.


Termék adatlapja

ETA 5225 Raggio
Típus
Robotporszívó
Dokkoló állomás
Zajszint
75 dB
Akkumulátor
Üzemidő
100 perc
Töltési idő
5 óra
Méretek
Tömeg
4 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.