Ajánlataink a termékre

 

Eta 2512 90000 Aron Robotporszívó 14, 4 V, 2400 mAh, Fekete (ETA251290000)

93 490 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
pepita.hu
További 15 ajánlat »

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 75 899 Ft

További termékek a kategóriából

További ETA termékek: ETA Takarító robot

Electrolux PI91-5 Takarító robot 167 980 Ft Electrolux PI91-5 EVOLVEO ROBOTREX H6 Takarító robot 49 990 Ft-tól EVOLVEO ROBOTREX H6 Beper 50.600 Takarító robot 28 770 Ft-tól Beper 50.600 Ecovacs Deebot OSlim10 Takarító robot 74 990 Ft Ecovacs Deebot OSlim10
Termékleírás
Ugrás a termék adatlapjára »

Vigye haza a leghatékonyabb takarítási asszisztenst, az intelligens alkalmazással ellátott ETA Aron 2 az 1-ben robotporszívót, mely nem csak porszívózik, de fel is mos. Belső kialakításának különlegessége, hogy modern digitális motorral rendelkezik extra hosszú élettartammal. Ezenkívül a nagy szívóerejű HEPA szűrője a legkisebb port és szennyeződést is megfogja.
A kiváló minőségű 14,4 V-os Li-ion akkumulátor 120 perc üzemidőt biztosít, melyhez személyes felügyelet nem szükséges.

Nem ismer akadályokat

Az ETA Aron robotporszívó kiváló navigációs és tájékozódó képességének segítségével képes a legoptimálisabb útvonal kiválasztására és a maximális tisztítási hatékonyság elérésére.
A 12 mozgásérzékelő segítségével könnyedén navigálható az útvonala, és az ütközést megakadályozó rendszerének köszönhetően még az előtt érzékeli az akadályokat mielőtt beleütközne azokba.

Az ETA Aron porszívó bármilyen típusú padlót, valamint legfeljebb 1 cm vastagságú szőnyegeket is képes tisztítani. Könnyen áthalad a kiszögelléseken és a kis egyenetlenségeken 1,5 cm magasságig. A mindössze 7,2 cm magas szuper vékony kialakításnak köszönhetően nehézségek nélkül képes a bútorok és kanapék alatti porszívózásra.

Két oldalsó kefe gondoskodik a sarkok és a falak mentén történő tisztításról.

A felmosó funkció ezután képes megbirkózni megmaradt lerakódott szennyeződésréteggel, melyek hagyományos porszívóval nem vagy nehezen eltávolíthatók. A beépített elektronikus szivattyúnak köszönhetően könnyedén beállíthatja a leadott víz mennyiségét, ezáltal a felmosás intenzitását is.
Miután a porszívó végzett a takarítással, vagy kifogyott a vízből automatikusan visszamegy a töltőállomására, melyhez való újra csatlakozással az akkumulátor mindössze 6 óra alatt újra teljesen feltöltődik.

Akkor takarít, amikor csak szeretné

Az ETA Aron robotporszívó vezérlése nagyon egyszerű. A távirányító segítségével vagy az intelligens alkalmazással közvetlenül a mobiltelefonjáról irányíthatja a porszívót.


Termék adatlapja

ETA 2512 Aron
Típus
Robotporszívó
Dokkoló állomás
Zajszint
72 dB
Por tárolás
Portartály űrtartalma
0.3 l
Akkumulátor
Üzemidő
120 perc
Töltési idő
5 óra
Méretek
Tömeg
3.4 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.