ETA 1227 Zero

ETA 1227 Zero

ETA 1227 Zero

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2024-04-15): 89900.00

További termékek a kategóriából

További ETA termékek: ETA Takarító robot

EVOLVEO RoboTrex H6 White (RTX-H6) Takarító robot 49 490 Ft-tól EVOLVEO RoboTrex H6 White (RTX-H6) Ecovacs Deebot OSlim10 Takarító robot 74 990 Ft Ecovacs Deebot OSlim10 Mamibot Exvac 660 Takarító robot 66 550 Ft Mamibot Exvac 660 RobZone Duoro XCONTROL Takarító robot 232 990 Ft RobZone Duoro XCONTROL

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Ugrás a termék adatlapjára »

Kicsi, de praktikus

A praktikus ETA Zero robotporszívó gondoskodik otthona teljes tisztaságáról. Az Ön parancsára felporszívózza otthonát, majd alaposan felmossa azt. SUPER SLIM kialakításával és mindössze 7,6 cm-es magasságával még bútorok alatt is hatékonyan eltávolítja a port, így biztos lehet benne, hogy valóban mindenhol tisztaság marad utána. Az ETA Zero ideális minden kemény padlóhoz és szőnyeghez, legfeljebb 1,5 cm-es szálmagasságig.

Szenzorok tucatjai gondoskodnak a tökéletes navigációról térben és mozgásban. Például az ANTI-COLLISION, ütközésgátló rendszernek köszönhetően könnyedén észleli az akadályokat és fékez előttük. Az ETA Zero így biztonságosan elkerüli bútorait és törékeny dekorációit. Még attól sem kell tartania, hogy leesik a lépcsőn. Intelligens érzékelők folyamatosan figyelik a környező területet és a lépcső széleit, így gond nélkül használhatja a porszívót a padlón.

A tisztítás befejezése után a robot megkeresi a töltőállomást, feltölti és előkészíti magát a további takarításra.

Bízza a takarítást a profikra!

Nemcsak a szőrös házi kedvencek gazdái, hanem a kisgyermekes szülők is tudják, hogy szükség van a napi porszívózásra. Hagyja abba a nagy porszívók állandó húzását és a nem praktikus kábelek újra csatlakoztatását. Az ETA Zero robotporszívó minden nap elvégzi a munkát Ön helyett!

A takarítást egy bizonyos napra, órára is előre beállíthatja, így a robotporszívó gondoskodik otthona tisztaságáról, amíg Ön munkahelyén vagy úton van. Hazatérve már csak egy kellemesen rendezett háztartás várja. Az oldalkefék hatékonyan gyűjtik össze a port és a szennyeződést egy nagy, 600 ml-es portartályban, amely nagyon könnyen eltávolítható és kiüríthető. A strapabíró hajtókerekeknek köszönhetően remekül legyőzi a padló egyenletlenségeit. 1,5 cm-es magasságig nem okoznak neki gondot a küszöbök, padlóváltó burkolatok és szőnyegek sem.


Termék adatlapja

ETA 1227 Zero
Típus
Robotporszívó
Dokkoló állomás
Zajszint
72 dB
Por tárolás
Portartály űrtartalma
0.6 l
Akkumulátor
Üzemidő
90 perc
Töltési idő
6 óra

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.