ETA 1227 Zero

ETA 1227 Zero

ETA 1227 Zero

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2024-04-15): 89900.00

További termékek a kategóriából

További ETA termékek: ETA Takarító robot

Seebest C565 Takarító robot 118 666 Ft Seebest C565 Cleanmate QQ-6S Takarító robot 109 990 Ft Cleanmate QQ-6S Cleanmate QQ-6 Takarító robot 104 990 Ft Cleanmate QQ-6 Electrolux PI91-5 Takarító robot 170 250 Ft Electrolux PI91-5

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Ugrás a termék adatlapjára »

Kicsi, de praktikus

A praktikus ETA Zero robotporszívó gondoskodik otthona teljes tisztaságáról. Az Ön parancsára felporszívózza otthonát, majd alaposan felmossa azt. SUPER SLIM kialakításával és mindössze 7,6 cm-es magasságával még bútorok alatt is hatékonyan eltávolítja a port, így biztos lehet benne, hogy valóban mindenhol tisztaság marad utána. Az ETA Zero ideális minden kemény padlóhoz és szőnyeghez, legfeljebb 1,5 cm-es szálmagasságig.

Szenzorok tucatjai gondoskodnak a tökéletes navigációról térben és mozgásban. Például az ANTI-COLLISION, ütközésgátló rendszernek köszönhetően könnyedén észleli az akadályokat és fékez előttük. Az ETA Zero így biztonságosan elkerüli bútorait és törékeny dekorációit. Még attól sem kell tartania, hogy leesik a lépcsőn. Intelligens érzékelők folyamatosan figyelik a környező területet és a lépcső széleit, így gond nélkül használhatja a porszívót a padlón.

A tisztítás befejezése után a robot megkeresi a töltőállomást, feltölti és előkészíti magát a további takarításra.

Bízza a takarítást a profikra!

Nemcsak a szőrös házi kedvencek gazdái, hanem a kisgyermekes szülők is tudják, hogy szükség van a napi porszívózásra. Hagyja abba a nagy porszívók állandó húzását és a nem praktikus kábelek újra csatlakoztatását. Az ETA Zero robotporszívó minden nap elvégzi a munkát Ön helyett!

A takarítást egy bizonyos napra, órára is előre beállíthatja, így a robotporszívó gondoskodik otthona tisztaságáról, amíg Ön munkahelyén vagy úton van. Hazatérve már csak egy kellemesen rendezett háztartás várja. Az oldalkefék hatékonyan gyűjtik össze a port és a szennyeződést egy nagy, 600 ml-es portartályban, amely nagyon könnyen eltávolítható és kiüríthető. A strapabíró hajtókerekeknek köszönhetően remekül legyőzi a padló egyenletlenségeit. 1,5 cm-es magasságig nem okoznak neki gondot a küszöbök, padlóváltó burkolatok és szőnyegek sem.


Termék adatlapja

ETA 1227 Zero
Típus
Robotporszívó
Dokkoló állomás
Zajszint
72 dB
Por tárolás
Portartály űrtartalma
0.6 l
Akkumulátor
Üzemidő
90 perc
Töltési idő
6 óra

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.